Dr Jackal och Mr. täcka upp

Dr Jackal och Mr. täcka upp
25 okt
2020

Narcissister är antingen cerebrala eller väsentliga. Som sådan skapar de antingen sin narcissistiska leverans genom att tillämpa sina kroppar eller genom att tillämpa sina psycher.

Den betydande narcissisten visar sina sexuella framgångar, marscherar sina tillgångar, visar sina muskler, gloats om sin fysiska känsla eller sexuella förmåga eller äventyr, är regelbundet en välbefinnande monstrosity och en masochist. Cerebral narcissist är en smarty byxor, högdragen och angelägen “PC”. Han använder sin underbara insikt, eller information (äkta eller bekände) för att se till att dyrka, avgudadyrkan och djup respekt. För honom är hans kropp och dess underhåll en vikt och ett avbrott.

SnappyGoat.com - Free Public Domain Images - SnappyGoat.com-  bra-breasts-sexy-erotic-woman-1659570.jpg

De två sorterna är auto-suggestiva (psykoseksuellt enamored med sig själva, med sina kroppar och med deras cerebrum). De två sorterna lutar mot onani till vuxen, utvecklar, intuitivt, flerdimensionellt och känner sig laddat sex.

Den cerebrala narcissisten avstår ofta (i alla fall när han har en älskling eller en kompis). Han gynnar erotisk underhållning på porrplus.se och sexuell Auto-anstiftan till den äkta artikeln. Den cerebrala narcissisten är ibland en vilande (täckt, ännu inte outed) gay.


Den fysiska narcissisten använder andras kroppar för att rycka av. Sex med honom-fyrverkerier och gymnastik åt sidan – kommer förmodligen att bli en likgiltig och uppriktigt estranging och nedbrytande upplevelse. Medbrottsling behandlas regelbundet som ett föremål, en förstärkning av den väsentliga narcissisten, en leksak, en varm och throbbing vibrator.

Erotic woman in black dress and white stockings free image

Det är en slip-up att förvänta sig typstadighet. Som sådan är alla narcissister både cerebrala och fysiska. I varje narcissist är en av sorterna dominerande. Längs dessa linjer är narcissisten antingen överväldigande cerebral-eller dominerande fysisk. I vilket fall som helst är den andra typen, den passiva (visade mindre då och då) typen, där. Den gömmer sig, redo att skjuta ut.

Narcissisten svänger mellan hans rådande sort och hans latenta sort. Den sista kommuniceras huvudsakligen på grund av en betydande narcissistisk fysisk fråga eller liv nödsituation.